Oddsjämförelse

Att stöta på nya begrepp som oddsjämförelse i gamingvärlden är något man kan göra varje dag. Vissa av begreppen är svårare att förstå, andra kan vara mer logiska. Oavsett hur tydliga vissa tycker att de är, kan andra uppfatta de här begreppen som svåra.

Oddsjämförelse är ett begrepp som många har hört talas om, men inte förstår sig på. Det kan tyckas logiskt ibland men det är lätt att förvissa sig vad det egentligen står för. Därför ska vi förklara vad oddsjämförelse betyder på allra bästa sätt.

Oddsjämförelse förklarat – det här innebär det

Det allra viktigaste när man förklarar oddsjämförelse är att använda de två orden som ordet i sig står för. Det vill säga odds och jämförelse. Delar man upp det på det sättet kan det bli betydligt enklare att förstå.

Begreppet grundar sig i att man ska jämföra odds. Det här är dessutom något som är väldigt populärt. Vill man kunna hitta de största chanserna till vinster gäller det att vara duktig på oddsjämförelse. En spelare som vet hur man jämför odds kan göra större vinster i slutändan.

Hur jämför man odds på bästa sätt?

Hur går man då till väga för att jämföra sin odds? Det går såklart att hitta mängder av genvägar för att göra det, men man kan också göra det själv. En bra grundregel att veta om är att många spelsidor har liknande odds på sina sajter, men det kan skilja sig.

För även om till exempel Unibet och Bet365 kan ha lika odds, ibland till och med samma, går det att hitta skillnader. De bästa sätten att jämföra odds är att gå in på de olika bettingsajterna man vanligtvis använder, och kort och gott titta på skillnaderna.

Skrällar brukar ha olika odds. Säg att Arsenal möter West Ham en lördag och du känner att West Ham kan skrälla. Då är tipset att man ser över vilka odds varje sida har, och helt enkelt väljer det bästa.

Olika sätt att beta på – betting som passar alla

Att bli rik på betting är drömmen många har, men hur ska man lyckas med det? Hur vet man egentligen vilket det bästa sättet är? Att smälla in 13 rätt på Stryktipset är förstås en dröm många har, men den är oerhört osannolik.

Dela upp betting i kategorier beroende på stora eller små vinster och insatser. Det går till exempel att göra små insatser hela tiden. Sätt in 100 kronor på enkla matcher och gör små vinster, som i slutändan blir stora. Men det går också att analysera matchform, skador, historia och mycket annat inför spel, vilket kan göra att man tillslut hittar skrällar som ger bättre vinster.

Ett tredje alternativ är den så kallade snöbollsmetoden. Är du lite osäker på att sätta in tusentals kronor som insats till en början? Då kan man göra så här. Sätt 50 kronor på en ”säker” match, med odds på kanske 1.70. Sätt den vinsten, alltså 85 kronor, på en liknande insats. Går de här två betten hem har du på ett relativt enkelt sätt gått från 50 kronor till över 155. Så kan man fortsätta tills vinsterna blir ännu högre.